USA 2002

Subtitle

Zaterdag 17 en zondag 18 augustus 2002

Zaterdag 17 augustus 2002

 Vanmorgen al vroeg wakker (6.10 uur) en naar zonsopgang gekeken. Het is echt prachtig. 

Voor de rest hebben we de hele dag niet veel uitgevoerd. Beetje ontbijten, lunchen, zwemmen, poedelen, zonnen, borrelen en dineren. 

We moeten er even aan wennen, aan het niksdoen. Heerlijk!

 

Zondag 18 augustus 2002

 

isteravond ben ik ale en blok in slaap gevallen. Ik was echt weer kapot. Uiterlijk  21.00 uur lag ik te tukken. Roon heeft nog even wat langer doorgelezen. 

Vanmorgen om 7.00 uur wakker en we kijken naar buiten en moeten helaas concluderen dat het er niet echt mega zonnig uitziet. Na het ontbijt, douchen en aankleden lopen we naar buiten en zitten we in een kleine warme regenbui. Het valt allemaal nog wel mee want het is zo droog en 1 tel later schijnt de zon alweer. 

We gaan op weg naar Poipu Beach en zien meteen een mooi stuk van het eiland. Echt geweldig vinden we het strand niet en rijden dus langs een aantal resorts en bungalows totdat we op een heel mooi stuk strand stuiten waar het niet mega druk is maar wel hele mooie hoge golven á la Vieux Bouceau. Het is dus even ouderwets genieten. Maar de stroming terug is vrij sterk en aangezien het strand wat hoger ligt dan de branding. Op een gegeven moment duikt Roon heel enthousiast een golf in en komt eruit met een flinke zwaai. Hij heeft flink kennis gemaakt met het zogenoemde ‘centrifuge effect’ en heeft een klap op zijn rug en buik gehad. Vol pijn strompelt hij het water uit en ploft op de handdoek neer. De pijn is in ieder geval zo weer over. Niks ernstigs dus. 

Tegen 13.00 uur gaan we weer terug naar het hotel met een flinke omweg langs de Mac en supermarkt. 

Eenmaal op het resort duiken we het zwembad in en komen tot de conclusie dat alles onder het zand zit. Alle hoeken en gaten van mijn bikini (door de voering heen) en Roon zijn zwembroek. Het is net een zandbak! 

Ik hen het boek van Nicc French (De Bewoonde Wereld) binnen 24 uur uitgelezen. Het is echt een geweldig spannend boek. Was zo spannend dat je wel door moest blijven lezen ;-)) 

Nu liggen we ff te relaxen op de hotelkamer. Gin Tonic erbij! 

Nog even een Mai Tai gedronken in de Coconut Grove Lounge. Een lekkere fles witte wijn bij het eten. Niet te vergeten dat Roon een Blue Hawaii op had in de bar en ikke een Passion Fruit Daiquirie.

Ik had de Coconut Shrimps en Roon had de Scampi Shrimps. Allebei erg lekker! 

Na het eten waren we dus best behoorlijk teut. Ik viel meteen weer als een blok in slaap tegen 22.00 uur. 

 

Members Area

Recent Blog Entries

Recent Photos