USA 2002

Subtitle

Dag 10 Maandag 12 augustus 2002

We hebben vanmorgen heerlijk rustig aan gedaan. Koffie, thee, jus gedronken en een broodje gegeten op de kamer. Rustig aan de spullen gepakt. 

We hebben de auto geparkeerd op het parkeerterrein van Gran Canyon (Lot A) en vanuit daar met de shuttlebus richting Rim Trail. Eerst een stukje per bus en toen dat allemaal te lang duurde zijn we maar gaan lopen. Het is weer schitterend weer en zo langs de Canyon wandelen is gewoon schitterend. We hebben echt heel erg genoten. 

Tegen 13.30 uur waren we terug bnij de auto en zijn we even wezen Mac-en. Was wel weer even lekker. Roon heeft nog een hele mooie spijkerblouse en polo gekocht bij het vliegveld waar we gister de heli-vlucht mee hebben gehad. 

De reis loopt verder erg voorspoedig en tegen 19.30 uur waren we bij het hotel. Inchecken en op naar onze kamer (ook nog Hooverdam gezien overigens, erg mooi!) 

Even snel gedoucht en op naar de 2e verdieping. Je weet niet wat je ziet! Ongelooflijk! Er zit gewoon een klein Kronenburg in en mini Efteling. Winkels, barren, restaurants, achtbaan, schip en noem maar op of het is er! Ik heb met open mond gekeken. 

Lekker gegeten bij Asia Noodles, de Venetian en Ceasars doorgelopen en dat is helemaal erg. De meest dure exclusive winkels en een complete gracht er doorheen waar gondeliers doorvaren. Een mini San Marco plein en je kan het zo gek niet verzinnen. Echt geweldig.

 Bij de drogist wat gekocht voor mijn warmte-zonne uitslag. Mijn armen en schouders zitten onder de blaasjes en bulten. Gelukkig jeukt het niet echt heel erg dus het valt nog mee. Het ziet er alleen niet uit en het zal ook wel niet goed zijn om er mee door te lopen in de zon. Ik hoop dat het helpt. 

Roontje ligt al bijna te tukken dus ik ga mijn oogjes ook dicht doen. Het is al 1.00 uur geweest. Morgen naar Death Valley!

Members Area

Recent Blog Entries

Recent Photos